Kütahya Valisi Musa Işın, Adalet Kalkınma Partisi Kütahya Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Av. Adil BİÇER, İl Başkanı Mustafa Önsay, Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Simav Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu ve Kütahya Zafer OSB Bölge Müdürü Hasan Göksel Ilgaz ile Maden Tetkik ve Arama ( MTA) Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen imza törenine katıldılar.
Simav Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi için önemli adımların atıldığı törende, enerji ihtiyacını karşılamak amacıyla bölgede 7 adet üretim, 2 adet de Reenjeksiyon olmak üzere toplam 9 adet Kuyu Sondaj İşi için imzalar atıldı. Böylelikle önümüzdeki yılda Organize Sera Bölgesi altyapısının bitmiş olması planlanıyor. Simav Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi için önemli kararlara imza atılan bu toplantı da Simav Ticaret ve Sanayi Odası olarak Simav’ımıza hayırlara vesile olmasını diliyor, ev sahipliği için Maden Tetkik ve Arama ( MTA) Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz.

Maden Tetkik ve Arama ( MTA) Genel Müdürlüğü’nde İmza Töreni Düzenlendi.