TOBB Mesleki Eğitim Kurulu, YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Haldun GÖKTAŞ’ı ziyaret etmiş olup, Mesleki Eğitime yönelik yapılması gereken iş ve işlemler ile ilgili istişarelerde bulunulmuştur. Toplantıya TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanı, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Demirci TSO Başkanı Kasım KABAK, TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Sözcüsü ve Akşehir TSO Başkanı Ender KALKAN, TOBB Mesleki Eğitim Kurulu üyesi ve Sungurlu TSO Başkanı  İlhan AMBARKÜTÜKOĞLU, TOBB Reel Sektör AR-GE ve Uygulama Daire Başkanı Mustafa Kemal GÜNAY ve TOBB Reel Sektör AR-GE ve Uygulama Daire Başkanlığı Uzman Aslı PARMAK katılım sağlamıştır.

Mesleki Eğitime yönelik özellikle Teknik Öğretmen ihtiyacı ile meslek lisesi öğrencilerinin iş yaşamına kazandırılması hususlarında ileride yapılacak işbirlikleri üzerinde durulmuştur.